COVID-19 info: Mislimo na Vašu sigurnost
Brza ponuda
Medora-Hero

Posjetite prekrasnu Makarsku rivijeru za savršen obiteljski odmor

Većina posjetitelja koja dolazi u Dalmaciju, u svojoj se potrazi za savršenim ljetom zaputi ravno na otoke. Makarska rivijera dio je obalnog područja između Splita i Dubrovnika, dugog oko 60 km, te je pravi mali raj i dom nekima od najljepših plaža u Hrvatskoj.
 
Rivijera se proteže od Brela prema Baškoj Vodi, Makarskoj, Tučepima, sve do sunčane Podgore, koja se smjestila između vrletne planine Biokovo i širokog plavog mora. Kada se nađete pred planinom i osjetite njenu velebnu prisutnost, prožet će vas osjećaj koji će obuzeti sva vaša osjetila i cijenit ćete taj trenutak te se usredotočiti na važne stvari u životu. Osjetit ćete da zaista živite.
 
Tijekom ljeta, Dalmacija je povezana s 50-ak letova tjedno. Možete, primjerice, letjeti iz Velike Britanije za Split ili Dubrovnik. Od tamo, u svojoj potrazi za ljetnom srećom za sebe i svoju obitelj, možete poći kamo god poželite.
 
Ljeti možete uživati u Makarskoj rivijeri punoj života dok guštate u svom obroku u nekom od restorana pod vedrim nebom, punom veselih ljudi. Istražite tržnice pune svježih, sezonskih proizvoda, koje se obično nalaze u hladu iza malih crkvica i značajnih spomenika. Pridružite se jednoj od mnogobrojnih obiteljskih aktivnosti ili otplovite na prekrasnom drvenom brodiću prema jednom od otoka koji se nalaze u blizini. Međutim, glavni je adut vrijeme provedeno na plažama. Slijedite stabla borova koja čine mirisnu, slikovitu pozadinu blistavo tirkiznom Jadranskom moru. Ovo je naš odabir najljepših plaža Makarske rivijere:
 
Vrulja - Brela Tek 800 metara duga, skriva više od deset prekrasnih plaža, a svaka je ljepša od prethodne. Ovaj obalni pojas proteže se zapadno od Makarske. Nema hlada, pa svakako ne zaboravite ponijeti suncobran, kremu sa zaštitnim faktorom i dovoljno vode za piće.
 
Drašnička Vrulja nalazi se oko 3 kilometra od slikovitog mjesta Drašnice. U trenu ćete se zaljubiti u prirodan hlad i miris borova. Svakako istražite neke od mnogobrojnih uvalica koje se nalaze u blizini.
 
Plaža Nugal nalazi se tek oko 1,5 kilometar istočno od Makarske i jedna je od najljepših plaža Makarske Rivijere. Do plaže se lagano dolazi pješice, a ono što je ističe pred drugima je 10-metarski slap, koji je jednako aktivan zimi, kao i ljeti.
 
Plaža Plišivac smještena je sjeverno od centra te se Plišivac s pravom zove najljepšom plažom Podgore. Mali oblutci u doticaju s morem daju predivan osjećaj pod vašim nogama, što ulazak u more čini doživljajem koji nećete zaboraviti - daleko ste od gradske vreve, sastanaka i velikih količina ljudi – u Podgori ste, na odmoru za dušu i tijelo. Lipanj, srpanj i kolovoz u Podgori daju osjećaj kao da ste u raju, a zbog udaljenosti od grada nećete morati tražiti skrovitije mjesto u Makarskoj rivijeri jer - već ste ga pronašli. Odmorite se, zatvorite oči, bućnite se i uživajte, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.
 
Hrvatska je savršeno mjesto za odmor vas i vaše obitelji. Jednostavno se opustite, uživajte i uronite u sve što vam se nudi. S osamljenim, skrivenim i ponekad napuštenim otocima, prekrasnim plažama, sportovima na vodi i svjetski poznatim povijesnim mjestima, hrvatska obala je PRAVO mjesto za savršen odmor na moru s djecom, prijateljima i obitelji.
 
Ne zaboravite posjetiti nezaboravnu Podgoru, neizostavnu za sve one koji uživaju u suncu i onoj vrsti pogleda koji vas ostavljaju bez daha te privlače da se vratite čim to prilike dopuste. Podgora je čvrsto okrenuta moru i suncu – okupana čarobnom toplinom, učinit će da se osjećate kao da ste na pravom mjestu u pravo vrijeme. Taj će vas osjećaj pratiti još dugo nakon što otiđete.
 
 
Izaberi sobu Izaberi sobu
Kontaktirajte nas