COVID-19 info: We think about your safety
Gyors ajánlat
Medora-Hero

Dođite u Podgoru i posjetite najbolje atrakcije Makarske rivijere

Makarska rivijera jedna je od najboljih turističkih destinacija na svijetu. Područje je to koje se nalazi u Hrvatskoj i poznato je po mnogobrojnim plažama i atrakcijama. Ukoliko se nađete na Makarskoj rivijeri, ovaj će vam članak dati nekoliko korisnih informacija o tim destinacijama.
 
Jedno od najboljih mjesta koje možete posjetiti je Park prirode Biokovo. U njegovim ljepotama možete uživati danima. U njemu se nalazi nekoliko egzotičnih vrsta životinja, kao i biljnih vrsta. Ukoliko volite prirodu i šetnje ili tek stajati i uživati u djelima prirode, onda je Park prirode Biokovo vaša iduća top destinacija. Možete ga posjetiti sami ili s vašim prijateljima i obitelji. U svakom ćete slučaju uživati.
 
Hrvatska ima pristup moru i mnogim plažama. Po tome je i poznata. No, manje je poznato da u ovoj državi ima i prekrasnih planina. Planina Biokovo nalazi se u blizini Parka prirode Biokovo i turisti je posjećuju svakodnevno. Na raspolaganju su vam i česte organizirane ture. Ukoliko i niste baš tip za plažu i više uživate u usponu na planinu, možete u tome uživati u Hrvatskoj - na planini Biokovo.
 
Luka u Makarskoj još je jedna top destinacija Makarske rivijere. Ukoliko mislite da je luka mračno, prljavo mjesto, puno usidrenih brodova – sasvim ste u krivu. Zapravo, u makarskoj luci možete snimiti neke od najboljih pogleda u cijeloj Hrvatskoj. Popularna je i kao turistički resort te je mjesto gdje se nalaze desetci najboljih restorana tog područja. Ukoliko uživate u europskoj kuhinji, moglo bi vam se dogoditi i što gore od toga da završite u jednom od mnogih restorana u makarskoj luci. Možete posjetiti i obližnje male, prekrasne otoke jer su posjeti brodom organizirani svakoga sata, posebice tijekom ljetne sezone. Ukoliko želite uživati u šalici vruće kave tik uz more sa svojim prijateljima i obitelji, svoje mjesto možete pronaći u nekom od mnogobrojnih kafića.
 
Dodatno mjesto koje biste zaista morali posjetiti kada ste na Makarskoj rivijeri je crkva svetoga Marka. To je mala, lijepa crkva koja pruža fantastičan pogled, a od zaborava ga možete sačuvati fotografijom. Te će fotografije trajati cijeli život te će vas vratiti na mjesto gdje ste bili i gdje vam je bilo dobro kao nikada u životu. Ispred crkve nalazi se prekrasna fontana te ćete uživati u šetnji cijelim područjem.
 
Stoga, ukoliko želite odsjesti na mjestu s kojeg će vam sve ove atrakcije biti na dohvat ruke, predlažemo vam da odsjednete u mjestu Podgora, na Makarskoj rivijeri. Mjesto je nastanjeno već skoro 500 godina i njegovi stanovnici uživaju u životu i ribolovu već jako dugo. Mjesto je tek nedavno pretvoreno u turistički centar, u koji neprestano hrle ljudi iz svih krajeva svijeta. Podgora je malo mjesto, s tek nešto više od tisuću trajno nastanjenih stanovnika, tako da ukoliko želite odmor na mirnome mjestu, Podgora je mjesto po vašoj mjeri.
 
Ukoliko vam treba mjesto na kojem ćete odsjesti, predlažemo Hotel Medora Auri u Podgori. Mjesto objedinjuje kontrast Hrvatske, more i planine, sadašnji trenutak i bezvremenost. Zaista je gostoljubivo mjesto na kojem ćete dobiti vrhunsku uslugu i ljubaznost. Jedan je od najboljih hotela u Makarskoj rivijeri, pa i u Hrvatskoj.
 
Stoga, kada vam zatreba nova turistička destinacija koju želite posjetiti i istražiti, svakako se sjetite Makarske rivijere u Hrvatskoj, a posebno mjesta Podgora. Provest ćete se kao nikad u životu - doživjet ćete zalaz sunca kakav nikad niste i s dragošću u srcu ćete čuvati sjećanja koja će nastati upravo na ovom mjestu. Uživajte putujući i istražujući prekrasnu Hrvatsku! Vidimo se ovdje.
 
 
Choose a room Choose a room
Contact