COVID-19 info: We think about your safety
Gyors ajánlat
Medora-Hero

10 tajni za preživljavanje obiteljskog odmora

Obiteljski odmori mogu biti vrlo zanimljivi i zabavni, ali ponekad mogu predstavljati i izazov. Kako biste maksimalno iskoristili obiteljski odmor, držite se ovih deset savjeta koji će Vam pomoći da ga lakše preživite.
 
  1. Pronađite neku zabavnu aktivnost u kojoj ćete moći uživati. Na odmoru imate priliku uživati u stvarima za koje nemate vremena u svojoj užurbanoj svakodnevici. Izdvojite vrijeme za čitanje knjiga, gledanje filmova i razgledavanje umjesto da stalno trčite za svojim klincima. Ako se Vi zabavljate, veća je vjerojatnost da će i Vašoj djeci biti zabavno, stoga uživajte u svakom trenutku odmora. 
  2. Nemojte žuriti ni juriti. Umjesto da se brinete oko toga kamo ići, što raditi tijekom dana i kojim se aktivnostima baviti, budite spontani i napravite plan zajedno sa svojom obitelji. Na taj se način svi možete zabaviti te ujedno riješiti mnogih briga.
  3. Vodite dnevnik putovanja i snimajte obiteljske fotografije koje će Vas podsjetiti na to kako ste se odlično proveli na odmoru. Zajedno s ostalim članovima obitelji možete sastaviti spomenar koji će biti ispunjen Vašim zgodama i fotografijama s putovanja. 
  4. Postavite ograničenja i držite se svojeg rasporeda. Pustite klince da se igraju sami neko vrijeme, ali također dogovorite bavljenje nekom zajedničkom aktivnošću tijekom dana. Odlična je vijest ta što su vrhunski hoteli, poput hotela Medora Auri u Podgori, fantastično mjesto za obiteljski odmor koje Vama i Vašoj djeci nudi pregršt mogućnosti za zabavu. 
 
Svi hotelski sadržaji prilagođeni su djeci, tako da možete uživati u samoći dok se Vaša djeca odlično zabavljaju u hotelu. Dječje igraonice izvrsno su opremljene kako bi djeca svih uzrasta ovdje mogla uživati. Ako još niste odlučili gdje ćete odsjesti za vrijeme odmora, razmislite o hotelu Medora Auri u Podgori. Makarska rivijera vrvi uzbudljivim aktivnostima i mjestima, stoga joj pružite priliku da Vam priušti najbolji odmor u životu. 
 
  1. Izdvojite vrijeme za rekreaciju tijekom odmora. Okolica Podgore vrlo je slikovita i atraktivna, a džogiranje i bicikliranje učinit će čuda za Vaše psihofizičko zdravlje. Pronađete li vremena za rekreaciju, osjećat ćete se bolje, bolje ćete spavati i poboljšat ćete zdravlje.
  2. Obavite neki važan zadatak dok ste na odmoru. Riješite se neke obveze ili dovršite nešto što ste zaboravili učiniti doma. Na taj ćete način poboljšati doživljaj odmora i više ćete uživati kasnije. Rješavanjem jednog zadatka za vrijeme odmora moći ćete se kasnije bolje opustiti.
  3. Uključite cijelu obitelj u pakiranje i raspakiravanje. Malo tko uživa u ovoj aktivnosti, ali učinit ćete ju interesantnijom budu li svi sudjelovali i dobije li svatko zaseban zadatak.
  4. Zaboravite na modernu tehnologiju i jednostavno uživajte u svom odmoru. Hotel Medora Auri u Podgori nudi mnoštvo kvalitetnih sadržaja, stoga ostavite svoj pametni telefon i uživajte u okružju. Na taj ćete način imati više vremena za druženje i zabavljanje s obitelji i stvorit ćete odmor za pamćenje.
  5. Razmišljajte pozitivno i budite zahvalni. Koncentrirajte se na pozitivne stvari, lijepa mjesta i provođenje kvalitetnog vremena s obitelji. Budite otvorena uma i uživajte u ponudi Makarske rivijere i Podgore. Pozitivan stav i očuvanje dobrog raspoloženja obogatit će Vaš odmor, a Vi ćete se osjećati bolje.
  6. Opustite se i uživajte. To je, na kraju krajeva, i bit odmora. Odmorite se od svakodnevnih problema i nemojte se brinuti ni zbog čega. Svi ste ovamo došli zabaviti se, stoga uživajte u trenutku i opustite se. Planinarite u okolici Podgore, istražite nova mjesta, doživite nešto novo i samo se opustite. Ako se na kraju odmora želite osjećati mlađe i odmoreno, tada je najvažnije da uživate u ljetovanju. 
 
Najveća kvaliteta hotela Medora Auri u Podgori je ta što se ovdje nikada nećete dosađivati. Odaberite omiljenu aktivnost u kojoj najviše uživate. Odmorite se na predivnome Jadranskome moru, uživajte u prekrasnom vremenu i opustite se na prelijepim plažama koje će neizmjerno usrećiti Vas i Vašu obitelj. 
 
 
Choose a room Choose a room
Contact