COVID-19 info: We think about your safety
Rrýchla ponuka
Medora-Hero

Razlozi zbog kojih je hotel Medora Auri najbolje mjesto za vas i vašu obitelj

Budući da je smješten u srcu Makarske rivijere, hotel Medora Auri savršeno je mjesto odakle ćete krenuti u istraživanje šire regije. Makarska je samo deset minuta udaljena od Podgore, prelijepi grad Split je udaljen 80-ak kilometara, a do drevnoga grada Dubrovnika treba vam tek nekoliko sati. Povoljan položaj čini ovaj hotel savršenim mjestom za odsjedanje dok ste na odmoru.
 
 Osim toga, hotel Medora Auri okružen je prekrasnom prirodom, more je nevjerojatno, plaže su predivne, a prometna povezanost vrlo dobra, što znači da svugdje možete stići relativno brzo. 
 
Hotel Medora Auri – izvrstan izbor za smještaj
 
Jedan od brojnih razloga zbog kojih je hotel Medora Auri najbolje mjesto za Vas i Vašu obitelj je taj što su plaže udaljene tek nekoliko koraka. U blizini ovog hotel nalazi se jedna od najboljih plaža na Makarskoj rivijeri na kojoj se podjednako dobro mogu zabaviti i djeca i odrasli. 
 
Zalasci sunca su nevjerojatni te ćete sigurno uživati u romantičnim poslijepodnevima diveći se veličanstvenim pogledima. Na promenadi u blizini plaže nema prometa tako da možete bezbrižno uživati u miru. 
 
Odlučite li odsjesti u hotelu, imajte na umu da su Vam na raspolaganju dva vanjska bazena na kojima možete uživati. Oba su bazena grijana i nude sunčališta, ležaljke i suncobrane. 
 
Veći bazen namijenjen je odraslima, a manji je predviđen za djecu kako bi se svi mogli zabaviti dok odsjedaju u hotelu. Bazeni su otvoreni od 8:00 do 20:00 sati, što znači da ćete vremena za uživanje imati napretek.  
 
Velik broj odličnih programa za djecu još je jedan razlog zbog kojeg je hotel Medora Auri u Podgori savršeno mjesto za obiteljski odmor. Svi hotelski sadržaji prilagođeni su djeci, a ovdje se nalazi i prostor za sunčanje koji je isključivo namijenjen djeci. 
 
Tu je još mnoštvo zabavnih i edukacijskih programa za djecu te dječje igraonice u kojima se djeca svih uzrasta mogu igrati i zabavljati tijekom dana. Osim igraonica hotel nudi i vanjsko igralište za djecu koje je opremljeno svime što je potrebno da bi djeca uživala. 
 
Dok se djeca igraju u igraonicama, odrasli se mogu opustiti i razmaziti u vrhunskom wellness centru u sklopu hotela, koji nudi pregršt tretmana za pomlađivanje i opuštanje u kojima možete uživati. Otiđite na hidromasažu ili terapeutsku masažu i prepustite se rukama profesionalnih masera. Ako želite detoksicirati tijelo i riješiti se napetosti, posjetite vrhunski opremljenu saunu ili parnu kupelj. Na raspolaganju također imate sobu za relaksaciju ako želite odvojiti vrijeme za sebe koje ćete provesti u savršenom miru. 
 
Osim wellness centra hotel Medora Auri u Podgori nudi mnogo zanimljivih rekreacijskih i sportskih sadržaja za sve generacije, koji će Vaš odmor učiniti dodatno uzbudljivijim i nezaboravnim. Ljubitelji aktivnog odmora mogu ostati u formi vježbanjem u centru za fitness dok uživaju u veličanstvenom pogledu na Jadransko more. 
 
Centar za fitness opremljen je širokom ponudom sprava za vježbanje koje će Vam pomoći da ostanete u zavidnoj formi. Na raspolaganju su Vam bicikli za vježbanje, klupa, traka za trčanje, orbitrek, multi gym sustav, utezi, veslački simulator i još mnogo toga. Ako želite vježbati pod nadzorom profesionalaca, za Vas imamo jogu, pilates ili aerobik u vodi. 
 
U vezi sa sportskom ponudom za goste, u blizini hotela Medora Auri nalazi se igralište na kojemu možete brusiti svoje teniske vještine. Planina Biokovo odlična je lokacija za sve ljubitelje prirode koji žele biciklirati po brdima i planinariti po prekrasnim stazama. S vrha planine pruža se pogled na Makarsku rivijeru od kojeg zastaje dah. Za ovisnike o adrenalinu imamo zip-lining ili padobransko jedrenje, a na plaži ispred hotela možete uživati u vodenim aktivnostima, kao što je skijanje na vodi, vožnja bananama i pedalinama ili ronjenje.
 
Sve u svemu, hotel Medora Auri uistinu je izvrsno mjesto za uzbudljiv odmor. Mnogobrojne atrakcije i sadržaji izdvajaju ovaj hotel od ostatka konkurencije u regiji. Rezervirajte smještaj već danas i uživajte u cjelokupnoj ponudi. Na kraju odmora zasigurno ćete se ponovno htjeti vratiti u ovaj fantastični hotel na Makarskoj rivijeri.
 
 
Vyber si izbu Vyber si izbu
Kontaktujte nás