COVID-19 info: We think about your safety
Gyors ajánlat
Medora-Hero

Nagrade

2019 TUI Blue Star – Respect environment

Ova nagrada dokaz je našeg truda u području održivosti i motivacija za nastavak razvoja i pomoći u stvaranju bolje i zdravije budućnosti.

Pogledajte nagradu 

2018 Holiday Check award

Portal HolidayCheck, jedan od vodećih portala za recenzije destinacija, 2018. je godine dodijelio hotelu Medora Auri nagradu za preporučen hotel. S ocjenom od 5,5/6, ovo je pokazatelj kvalitete usluge koju pružamo našim gostima, ali i izazov da našu uslugu nastavimo unaprjeđivati i u narednim godinama, kako bismo našim gostima pružili što bolje iskustvo odmora.

Pogledajte nagradu

2018 TUI Blue Star – Sustainability award GOLD

Hotel Medora Auri dobitnik je zlatne nagrade Tui Nordic Blue Star za održivi razvoj u 2018. godini. Održivost je važna tema u današnjem poslovnom svijetu i radimo sve kako bismo naše radne operacije unaprijedili na tom području. Ova prestižna nagrada dokaz je našeg truda u području održivosti i motivacija za nastavak razvoja i pomoći u stvaranju bolje i zdravije budućnosti.

2017 – 2019 Travelife GOLD Certificate

Hotel Medora Auri dobitnik je Travelife Gold certifikata, što znači da je ispunio postavljene uvjete kriterija socio-ekonomske i ekološke održivosti. Zadovoljili smo čak 150 kriterija, poput zbrinjavanja otpada i savjetovanja gostiju o očuvanju okoliša, potpomaganja razvoja Podgore putem uključivanja u godišnje aktivnosti pod organizacijom TZ Podgora, unapređenja znanja naših zaposlenika i poboljšanje okruženja rada u hotelu Medora Auri te još mnogo, mnogo drugih. I dalje aktivno radimo na poboljšanju održivog razvoja unutar hotela i kompanije, te težimo tome da ovaj prestižan zlatni certifikat dobivamo još mnogo godina u budućnosti.

Pogledajte nagradu

2017 TUI Blue Star – Hotel General Impression GOLD

Hotel Medora Auri je dobitnik zlatne nagrade Tui Nordic Blue Star za odličan dojam hotela. Ova nagrada veliko je priznanje za naše ulaganje u kvalitetu smještaja i vjetar u leđa kako bismo i dalje težili ka pružanju najbolje moguće usluge našim cijenjenim gostima.

Pogledajte nagradu

2017 Booking.com Guest Review Award – 8.7

Hotel Medora Auri zaključio je 2017. godinu s vrhunskom Booking.com ocjenom od 8.7/10, što ga je smjestilo među najbolje hotele u regiji. Zahvaljujemo svim našim gostima na pohvalama i prijedlozima za poboljšanjem kvalitete smještaja i usluge. Cilj nam je pružiti najbolje iskustvo odmora na Makarskoj rivijeri, tako da su nam prijedlozi i komentari naših gostiju vrlo značajni.

Pogledajte nagradu

2017 Hotels.com Loved by Guests award – 8.8

Hotel Medora Auri ponosan je dobitnik nagrade portala Hotels.com kao hotel kojeg gosti vole, s visokom ocjenom od 8,8/10. Ova nagrada pokazatelj nam je da svoju uslugu usmjeravamo u pravom smjeru, te ćemo i dalje slušati komentare i prijedloge naših gostiju kako bismo postali najkvalitetniji hotel na Makarskoj rivijeri.

Pogledajte nagradu

2016 TUI Blue Star – Hotel Room Standard BRONZE

Hotel Medora Auri je u 2016. godini dobio brončanu nagradu TUI Nordic Blue Star za cjelokupno održavanje i čistoću hotela. Ovo priznanje posebna je zahvala za uloženi trud naših zaposlenika u stvaranje ljepšeg i kvalitetnijeg okruženja za odmor naših gostiju.

Pogledajte nagradu

2016 TUI Blue Star – Best Wi-Fi service SPECIAL

Hotel Medora Auri prepoznaje važnost kvalitetne povezanosti s internetom u modernom digitalnom dobu. Zbog toga smo izuzetno ponosni na posebno priznanje TUI Nordic Blue Star za najbolju Wi-Fi uslugu u konkurenciji od 37 hotela na Mediteranu.

Pogledajte nagradu
Choose a room Choose a room
Contact