COVID-19 info: We think about your safety
Gyors ajánlat
Medora-Hero

Kampiranje na Makarskoj rivijeri je najbolje, evo i zašto

Kampiranje u Hrvatskoj savršena je opcija za sve koji žele nešto drukčiji odmor koji mogu provesti na otvorenom. Bit kampiranja nisu all-inclusive programi i bazeni, već zbližavanje s prirodom i uživanje u trenutcima mira i tišine. U blizini Podgore nalaze se fantastični kampovi u kojima se možete potpuno opustiti i uživati u svom odmoru. Ovdje možete postaviti šator ili parkirati kamper među maslinama ili u hladu miomirisnih borova te provesti odličan odmor. 
 
S obzirom na to da je jedino što ćete čuti lagani povjetarac s Jadranskog mora i milozvučan pjev ptica, kampiranje u Hrvatskoj ispunit će Vas osjećajem spokoja.
 

Užitak kampiranja u Hrvatskoj

 
Kampiranje Vam pruža pregršt prilika za druženje s lokalnim stanovništvom i upoznavanje ljepota Podgore. Naučit ćete nešto više o gradovima, plažama i prekrasnim prirodnim lokacijama. Kampiranje Vam također daje slobodu istraživanja ove fascinantne regije i pronalaska odličnih mjesta za uživanje. Možete birati između niza aktivnosti, poput ronjenja ili planinarenja na Biokovo. Najljepše plaže Makarske rivijere udaljene su samo nekoliko koraka od Vašeg kampa. 
 
Plivajte u kristalno čistome Jadranskome moru ili osluhnite umirujuće zvukove morskih valova dok se sunčate. Kampiranje Vam omogućuje blizinu prirodnih šljunčanih plaža i bavljenje velikim brojem raznih vodenih sportova, kao i odlazak na izlete na kojima možete istražiti obližnje otoke. Svi oni koji žele lješkariti na plaži na raspolaganju imaju više barova i restorana u kojima se mogu opustiti i osvježiti hladnim pićima. 
 
Kampiranje je savršeno i jedinstveno iskustvo za sve ljubitelje aktivnog odmora. U Podgori i oko Podgore možete pronaći mnoštvo zabavnih i pustolovnih sadržaja. 
 
Vrlo popularna aktivnost je brdski biciklizam, stoga sjednite na svoj bicikl i istražite ceste i staze koje će Vas odvesti do najljepših i najslikovitijih gradova na dalmatinskoj obali. Penjanje na planinu Biokovo nezaobilazna je aktivnost za sve one koji žele istražiti slikovite ceste i diviti se nenadmašnom pogledu koji se pruža s vrha. 
 
Avanturistički tipovi mogu se otisnuti u pustolovinu na četirima kotačima, upravljajući quad vozilima. Odvezite se u šumu, udahnite svjež zrak i fotografirajte fantastične prirodne ljepote. Planina Biokovo diči se iznimno raznolikom florom i faunom, stoga se nemojte iznenaditi ako naiđete na veličanstvene životinje poput lisice, divlje svinje, vuka ili goluba grivnjaša. 
 
Trekking, rafting na predivnoj rijeci Cetini, zip-lining, planinarenje i bungee jumping samo su neke od aktivnosti koje su Vam dostupne u blizini Podgore, a možete posjetiti i adrenalinski park ili odabrati neku drugu aktivnost koja Vam više odgovara. 
 
Roniocima je kampiranje također omiljena vrsta odmora zato što tada mogu nesmetano istraživati raznoliko jadransko podmorje, kao i brojne lokacije za ronjenje u blizini kampa. Uz malo sreće, možda nabasate na olupine potopljenih brodova ili otkrijete podvodne špilje i ostatke raznih starih predmeta. Ribolov je još jedna omiljena aktivnost ljubitelja kampiranja. 
 
Unajmite brodicu i krenite u lov na sardine u blizini Podgore. Ako Vam ribolov i ronjenje nisu dovoljni, okušajte se u raznim zabavnim vodenim aktivnostima, kao što su vožnje bananama i pedalinama, vuča padobrana gliserom ili skijanje na vodi.
 
Osim za navedene entuzijaste, kampiranje u Hrvatskoj također je savršena opcija i za obitelji. Uistinu nećete pogriješiti ako se odlučite za kampiranje u Podgori. Podgora je već dulje vrijeme omiljena destinacija za obiteljski odmor, stoga iskoristite njezinu cjelokupnu ponudu. Zašto je kampiranje savršena vrsta odmora za obitelj? Prvo i osnovno, treba naglasiti kako se najljepše šljunčane plaže i najčišće more nalaze u neposrednoj blizini Vašeg kampa. 
 
Kampovi su najsigurnija mjesta za djecu koja se u njima mogu slobodno i bezbrižno igrati. Boravkom u kampu djeca postaju samostalnija jer cijelu Podgoru mogu propješačiti za manje od dvadeset minuta. Možete provesti mnogo vremena u prirodi i udisati svježi zrak. Odrasli mogu otići na brojne izlete i uživati u zabavnim aktivnostima, dok su djeci dostupni razni sadržaji poput sportskih aktivnosti i igrališta.
 
 
Choose a room Choose a room
Contact