COVID-19 info: We think about your safety
Gyors ajánlat
Medora-Hero

Sastanci i konferencije

Poslovni susreti za pamćenje

Hotel Medora Auri pruža najbolje sadržaje za organizaciju manjih i srednje velikih poslovnih događanja na Makarskoj rivijeri. U dvorani za sastanke, opremljenoj najnovijom AV tehnologijom ili tri višenamjenske igraonice, naći će se dovoljno prostora za održavanje vaših poslovnih događanja.

Prostrano područje lobija, uključujući i bar u predvorju hotela s velikom terasom, zadovoljit će potrebe najzahtjevnijih organizatora događanja.

Sudionici koji više vole boravak u prirodi za vrijeme trajanja poslovnog događanja, svoj smještaj mogu rezervirati i u mobilnim kućicama kampa Medora Orbis, udaljenog samo nekoliko minuta hoda od hotela Medora Auri.

Ukoliko za vrijeme trajanja Vašeg poslovnog događanja želite provesti ugodan dan u dalmatinskoj prirodi, u mogućnosti smo ponuditi i posredovanje u organizaciji team-building i incentive programa.

Posao za sva osjetila

Odmor i užitak na jednom mjestu potražite u restoranu Nota Bene s tradicionalnom ponudom i modernim pristupom pripremanja lokalnih jela, u predivnom ambijentu smještenom neposredno uz more i plažu. 

Osim hotelskog Lobby bara, u kojem možete uživati u piću s panoramskim pogledom na more i otoke, opustite se uz rashlađene koktele u Indigo i Riva koktel barovima, smještenima uz samu obalu.

Za veće grupe, u mogućnosti smo ponuditi uslugu postavljanja montažnog šatora na molu ispred hotela Medora Auri.
Pošaljite upit
Upit nam možete poslati ispunjavanjem obrasca ispod.
Vaša poruka je zaprimljena. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.
It looks like you missed something. Please fill in these missing fields in order to continue.
Choose a room Choose a room
Contact